0499 310 600 info@studioswitch.nl
– VOEDING –
Het verliezen van gewicht ga je alleen bereiken door een aanpassing in je voedingspatroon. Op welke manier je dit wil doen bespreken we samen met jou in een uitgebreid intake gesprek.

Protiplan

Laten we eerlijk zijn, beginnen met afslanken kan soms best even pittig zijn. Dat heb je wellicht in vorige pogingen zelf ook al ervaren. En zelfs als het dan gelukt is, moet je alsnog op gewicht zien te blijven. Zo mogelijk een nog zwaardere opgave. Daarom houden we het graag gemakkelijk!

Protiplan is een doeltreffende methode ontwikkeld door diëtisten waarmee we afslanken gemakkelijk en smaakvol maken. Door het aantal brandstoffen te beperken en de bouwstoffen te verhogen zorgen we ervoor dat het lichaam effectief lichaamsvet gaat verbranden. Bovendien zorgen de extra bouwstoffen voor onderhoud van spieren en bevorderen ze de stofwisseling.

Afslanken met Protiplan gaat in fasen, gebaseerd op gezond eten in combinatie met koolhydraatarme en eiwitrijke voeding. Met Protiplan ga je niet minder maar juist anders eten. Met 6 eetmomenten per dag is dat misschien wel meer dan je gewend bent. In welke Protiplan-fase je start hangt af van jouw doel.

Slinc.

Het Slinc. concept bestaat uit een gezond voedingsprogramma. Aangevuld met voedingssupplementen, beweging en begeleiding zorgt dit snel voor een goed resultaat.

Het programma bestaat uit 6 eetmomenten per dag. Je mag iedere 2 tot 2,5 uur iets eten, wat de stofwisseling bevordert. Doordat je kiest voor gezonde, gevarieerde voeding, is het programma heel goed in te passen in een gezinssituatie. Je gaat niet minder, maar anders eten.

Het programma voorziet in een afbouw- en stabilisatieperiode, waardoor het jojo-effect wordt voorkomen. Het maakt je bewust van een gezonde leefstijl waardoor je beter in staat bent een gezond gewicht te behouden.

Slinc. supplementen
Forever Living Products - Clean 9

Forever - Clean 9

Leg het fundament met het C9 programma en maak een vliegende start op weg naar een slankere en gezondere versie van jezelf. Dit programma is ontwikkeld om je lichaam te cleansen en om je energieker en vitaler te voelen.

Binnen 9 dagen zult je je slanker en gezonder voelen met behulp van supplement schema’s, gezonde maaltijd suggesties en shake recepten die makkelijk te volgen zijn!

Voor direct bestellen in onze Forever webshop, klik hier.

Voedingsplan op maat

Wil jij liever niet met maaltijdvervangers of supplementen aan de slag? Dan is een op maat gemaakt voedingsplan iets voor jou.

Tijdens een uitgebreid intake gesprek bepalen we samen wat het beste bij je past. Aan de hand van je lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon, wordt jouw energiebehoefte bepaald. Naar aanleiding van die energiebehoefte krijg jij een persoonlijk voedingsplan waarmee je zelf, met behulp van onze app, een dagprogramma in gaat delen met voeding die gewoon in de supermarkt verkrijgbaar is.

Het programma zorgt ervoor dat je geleidelijk gewicht verliest, is makkelijk te volgen en leert je om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan.

Voedingsplan op maat incl. app
Diëtist Nienke

Gezonde voeding

Het bewustzijn over het belang van goede voeding groeit in onze maatschappij. Toch bestaat er veel verwarring over wat gezond is en wat niet. Daarom bieden we advies op maat en houden we rekening met uw persoonlijke omstandigheden.

Afvallen voor mannen

Ook  mannen kunnen bij Studio Switch onder begeleiding werken aan een gezondere levensstijl door te bewegen en/of een voedingsprogramma te volgen.

In een  eerste gesprek bekijken  we samen  welk programma het beste bij je past. Alle consulten en bewegingsmomenten vinden altijd plaats op afspraak.
Mannen kunnen bij Studio Switch gebruik maken van de Powerfit cabine of de Vacushaper. Voor overige sportactiviteiten werken we samen met Joost Teeuwen van JT Sport. Hij is personal coach en werkt zowel met groepen als 1 op 1.

Afvallen voor mannen in Best
Studio Switch  |  Rendierhei 3, 5685 HS Best  |  0499 310 600  |  info@studioswitch.nl

Meer informatie? Neem contact op!