0499 310 600 info@studioswitch.nl

Het was groot in het nieuws dat laser- en IPL-behandelingen niet meer door de schoonheidsspecialist uitgevoerd mogen worden. Wat betekent dat voor jou als klant?

Omdat wij je hoge kwaliteit willen garanderen met de laser behandelingen, hebben we ervoor gekozen om samen te werken met Cosmetique Totale. Cosmetique Totale is een gespecialiseerde IPL en laser organisatie, die landelijk hoog staat aangeschreven voor het uitvoeren van huidtherapie en laserbehandelingen. Ze werken al jaren met HBO geschoolde huidtherapeuten en hoogwaardige lasers. Zo zijn wij en jij ervan verzekerd dat de laserbehandelingen veilig en effectief worden uitgevoerd bij ons in de studio.

Cosmetique Totale is voorloper in de medische wereld en voldoet al jaren aan de kwaliteits- en veiligheidseisen die minister Schippers nu als harde norm stelt.

Op woensdag 15 juni is de huidtherapeut weer bij ons in de studio aanwezig en d.m.v. een gratis consult kun je alle vragen stellen over laserbehandelingen zoals definitief ontharen, pigmentvlekken en couperose verwijderen, huidverjonging, acne, kalknagels en littekenbehandelingen. Cosmetique Totale is erkend door alle zorgverzekeraars. Als je recht hebt op vergoeding, kun je hier ook definitief aanspraak op maken!

Bel voor een gratis consult naar 0499-310 600 of kijk op www.cosmetique-totale.nl