0499 310 600 info@studioswitch.nl

Leg de basis!

Met het negendaagse programma Clean 9 (C9) leg je de basis voor een gezonde levensstijl. De eerste stap zetten kan lastig zijn. Soms ontbreekt de motivatie om aan de slag te gaan of is discipline het probleem. Door de drukte van alledag schieten goede voornemens er bovendien al gauw bij in.

C9 helpt je in het opstartproces zodat het makkelijker wordt je doel te behalen. Het wordt eenvoudiger om gewoontes te veranderen en uiteindelijk op het gewenste gewicht te blijven.

Hoe werkt C9?
Het totale C9 programma duurt negen dagen. Stap voor stap ga je aan de slag aan de hand van het voedingspakket, de dagplanner, tips en recepten. Voor je van start gaat, schrijf je in de brochure op wat je doelen zijn. Vervolgens hanteer je de dagplanner die je volledig door C9 leidt.

Inhoud C9 pakket:
Forever Aloe Vera Gel™ – 2 x 1 Liter
Forever Lite Ultra™ – 15 Maaltijden (Vanilla of Chocolate)
Forever Shaker
Forever Fiber™ – 9 Sticks
Forever Therm™ – 18 Tabletten
Forever Garcinia Plus™ – 54 Softgels
Meetlint
C9 Brochure

De juiste begeleiding
In de bijgeleverde brochure staan het voedingsplan, het bewegingsplan en lekkere recepten. Ook vind je in de brochure advies en handige tips om het programma met succes te doorlopen. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze persoonlijke begeleiding. Sta je onder behandeling van een arts voor een reeds bij jou bekende gezondheidsklacht, overleg dan met je arts of het raadzaam is met dit programma te starten.

Het resultaat
Na 9 dagen eet je gezonder en beweeg je meer. Je voelt je fitter en vitaler. Ook heb je veel geleerd over voeding, sporten en afvallen.

 

Herfstactie van Studio Switch

In de maand oktober krijg je bij aanschaf van een Clean 9 pakket in onze studio in Best een sportles t.w.v. € 19,50,- in de VacuShaper of Powerfit cadeau.