0499 310 600 info@studioswitch.nl
– BEWEGING –
Omdat het verliezen van gewicht nog beter gaat als je erbij beweegt, combineren wij de aanpassing in je voedingspatroon altijd met sporten bij ons in de studio. Twee keer per week een half uur trainen geeft al een heel mooi resultaat.
Powerfit inraroodcabine

Powerfit

In de door infrarood lampen verwarmde PowerFit cabine voer je liggend een doelgericht (figuurcorrectie) oefenprogramma uit. Dit programma wordt afgestemd op je gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd. Je rug en gewrichten worden ontzien doordat de oefeningen liggend worden uitgevoerd. Na verloop van tijd kunnen de oefeningen licht worden verzwaard. Hierdoor blijft het resultaat optimaal.

Je conditie blijft op peil en het behaalde resultaat blijft gehandhaafd als je de PowerFit cabines blijft gebruiken. De warme infraroodstraling werkt diep in op de spieren, voorkomt daarmee spierpijn en stimuleert de doorbloeding. Hierdoor wordt de afbraak van vetreserves geactiveerd.

Vacushaper

De VacuShaper maakt gebruik van vacuümtherapie welke het vetverbrandingsproces bevorderd. Trainen op een loopband in een vacuümcabine leidt tot verbetering van de bloedcirculatie in de huid en de dieper gelegen huidlagen van dijen, zitvlak, taille, heupen en buik, met ander woorden dé probleemzones bij vrouwen waar op natuurlijke wijze vet voorkomt. Het vacuüm dat ontstaat in de VacuShaper stimuleert het lymfestelsel dat verantwoordelijk is voor het afvoeren van afvalstoffen en overtollig vocht. Het effect van de therapie is een gladdere huidstructuur, verbetering van de vorm en vermindering van de probleemzones. De combinatie van vacuüm en beweging resulteert in: verbetering van de stofwisseling, snellere vetverbranding, vermindering van cellulite en een fitter en vitaler gevoel.
VacuShaper vacuumcabine

Personal Training

Joost Teeuwen is personal trainer. Hij werkt zowel met groepen als individueel met mensen.
Studio Switch en JT Sport werken samen op het gebied van beweging en voeding. We maken gebruik van elkaars expertise en netwerk.

https://jtsport.nl/

Studio Switch  |  Rendierhei 3, 5685 HS Best  |  0499 310 600  |  info@studioswitch.nl

Meer informatie? Neem contact op!