0499 310 600 info@studioswitch.nl

Ingrediƫnten

2 rode paprika’s

2 stelen prei

2 uien

2 teentjes knoflook

1 rode peper

400 gram kidneybonen

150 gram mais

2 el olijfolie

390 gram tomatenblokjes

500 ml groentebouillon van 1 tablet

oregano

Bereidingswijze voor 4 personen

Snijd de paprika in blokjes, de prei in ringen, snipper de ui en pers de knoflook. Verwijder de pitjes van de rode peper en snijd in reepjes. Laat de kidneybonen en mais uitlekken in een vergiet.

Verwarm de olie in een kookpan en fruit hierin de ui en de knoflook zachtjes aan. Voeg de rest van de ingrediƫnten toe en breng het geheel aan de kook. Laat ongeveer 10 minuten koken. Breng op smaak met oregano en eventueel wat peper en zout. Roer goed door.

Lekker met geroosterd volkoren brood.