0499 310 600 info@studioswitch.nl

– SCHOONHEID & VITALITEIT –

Lekker in je vel van binnen en van buiten. Wij bieden mooie behandelingen voor de buitenkant, dan voel jij je vast fijn aan de binnenkant!

Vol Leven Coaching

Mijn naam is Dyonne Wilting. Als eigenaar van Studio Switch werk ik met mensen aan een gezondere en vitalere levensstijl.

Bij vitaliteit draait het om drie belangrijke pijlers: voeding, beweging en mentale vitaliteit. Met mijn manier van coachen geef ik je handvatten om een vitalere levensstijl te hanteren en deze ook blijvend in te passen. Dit levert je meer energie en meer werkplezier op. Je zult meer balans ervaren tussen in- en ontspanning, privé en werk.
Voor bedrijven en organisaties biedt Studio Switch preventieve programma’s voor medewerkers. Deze zijn gericht op vitaler leven en werken, verzuimpreventie, leeftijdsbewust personeelsbeleid en balans tussen werk en privé.

Neem contact op met Dyonne

Luxomed

Een behandeling met Luxomed is een vorm van reflextherapie met behulp van infrarood licht. Dit biedt een effectieve, natuurlijke manier van behandelen bij gewichtsverlies, menopauze, stoppen met roken, slaapstoornissen en anti-aging.

De stimulatie van de reflexpunten ondersteunt de balans van ons hormonale systeem. Vaak is al na de eerste behandeling een duidelijk verschil te merken bij bijv. structureel slaaptekort, overgangsklachten zoals opvliegers, dwangmatige voedselopname, oververmoeidheid en te veel stress.

De behandeling is pijnloos en geschikt voor volwassenen en kinderen.

Online afspraak plannen
Luxomed reflextherapie

Cosmetique Totale

 Voor veilige en effectieve laserbehandelingen zoals definitief ontharen, pigmentvlekken, couperose, acné schimmelnagels, striae en littekens werken wij samen met Cosmetique Totale. De huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen en medische peelings. Dagelijks behandelen zij met de nieuwste en meest geavanceerde technieken en behandelmethodes.

Je bent bij ons dus altijd verzekerd van  effectieve medische behandelingen bij een ervaren HBO geschoolde huidtherapeut;  veilige laserbehandelingen en het allerbeste resultaat met hoogwaardige, medische methodes en het FDA keurmerk; eerste klas zorg met de beste adviezen, altijd inclusief nazorg; 100% gegarandeerde vergoeding uit de zorgverzekering als je daar recht op hebt (vergoedingenoverzicht 2017).

 

Geïnteresseerd?

Mijn naam is Xanthia van Liempt.
Onlangs ben ik de trotse eigenaresse geworden van BestSkin. BestSkin is een schoonheids- en pedicuresalon waar uw voeten en gelaat in goede handen zijn. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor u als mens.
Maak gerust een afspraak en geniet van de ontspanning en een momentje voor uzelf.

Studio Switch

Studio Switch
Rendierhei 3, 5685 HS Best
Studio Switch  |  Rendierhei 3, 5685 HS Best  |  0499 310 600  |  info@studioswitch.nl

Meer informatie? Neem contact op!