0499 310 600 info@studioswitch.nl

Pittige groentensoep

Een lekker pittig soepje met heel veel groenten. En makkelijk in te vriezen, voor als je een keer weinig tijd hebt.

Lees meer

Shoarma van kip met tzaziki en couscous

Bereidingswijze voor 4 personen

Halveer voor de tzaziki de komkommers en verwijder de zaadlijsten. Rasp vervolgens de komkommer. Bestrooi de rasp met zout en laat ongeveer een half uur uitlekken in een zeef.

Lees meer

Penne met spinazie en champignons

Bereidingswijze voor 4 personen

Snijd de champignons in plakjes, was de spinazie en pers het teentje knoflook uit. Verhit 1 eetlepel olie in een pan en bak de champignons en de knoflook op middelhoog vuur ongeveer 3 minuten.

Lees meer

Spaanse bonensoep

Bereidingswijze voor 4 personen

Snijd de paprika in blokjes, de prei in ringen, snipper de ui en pers de knoflook. Verwijder de pitjes van de rode peper en snijd in reepjes. Laat de kidneybonen en mais uitlekken in een vergiet..

Lees meer

Spaghetti bolognese van ons moeder

Bereidingswijze voor 4 personen

Snipper de ui, snijd de prei in ringen, de paprika in blokjes en de champignons in plakjes. Pers het teentje knoflook uit…

Lees meer

Nasi goreng met kip

Bereidingswijze voor 4 personen

Kruid de kipfiletblokjes met peper en zout en schep met 2 eetlepels ketjap manis om in een schaal. Laat 10 minuten marineren…

Lees meer

Spitskoolstamppot met zoete aardappel

Bereidingswijze voor 4 personen

Schil de zoete aardappelen en snijd de spitskool in reepjes. Kook de aardappelen en de spitskool in 20 minuten gaar. Maak de zoete ui schoon en snijd in halve ringen…

Lees meer

Hertenbiefstuk met knolselderijpuree

Bereidingswijze voor 4 personen

Schil de aardappelen en de knolselderij en snijd ze in stukken. Kook de aardappelen samen met de knolselderij in ongeveer 20 minuten gaar…

Lees meer

Witlofschotel met ham en kaas

Bereidingswijze voor 4 personen

Schil de aardappelen en kook ze in ongeveer 20 minuten gaar. Giet ze af. Voeg de crème fraiche en de boter toe, breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat en stamp het geheel tot een puree…

Lees meer
december 2017
m D w d v Z Z
« sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Studio Switch

Studio Switch
Rendierhei 3, 5685 HS Best

Studio Switch  |  Rendierhei 3, 5685 HS Best  |  0499 310 600  |  info@studioswitch.nl

Meer informatie? Neem contact op!