Andijviestamppot met gerookte kip reepjes
Een stamppotje, net even anders. Heerlijke combinatie met de gebakken uien en de gerookte kip. De Amsterdamse uien geven het een frisse ‘bite’.
Lees meerPittige groentensoep
Een lekker pittig soepje met heel veel groenten. En makkelijk in te vriezen, voor als je een keer weinig tijd hebt.
Lees meerShoarma van kip met tzaziki en couscous
Bereidingswijze voor 4 personen
Halveer voor de tzaziki de komkommers en verwijder de zaadlijsten. Rasp vervolgens de komkommer. Bestrooi de rasp met zout en laat ongeveer een half uur uitlekken in een zeef.
Lees meerPenne met spinazie en champignons
Bereidingswijze voor 4 personen
Snijd de champignons in plakjes, was de spinazie en pers het teentje knoflook uit. Verhit 1 eetlepel olie in een pan en bak de champignons en de knoflook op middelhoog vuur ongeveer 3 minuten.
Lees meerSpaanse bonensoep
Bereidingswijze voor 4 personen
Snijd de paprika in blokjes, de prei in ringen, snipper de ui en pers de knoflook. Verwijder de pitjes van de rode peper en snijd in reepjes. Laat de kidneybonen en mais uitlekken in een vergiet..
Lees meerSpaghetti bolognese van ons moeder
Bereidingswijze voor 4 personen
Snipper de ui, snijd de prei in ringen, de paprika in blokjes en de champignons in plakjes. Pers het teentje knoflook uit…
Lees meerNasi goreng met kip
Bereidingswijze voor 4 personen
Kruid de kipfiletblokjes met peper en zout en schep met 2 eetlepels ketjap manis om in een schaal. Laat 10 minuten marineren…
Lees meerSpitskoolstamppot met zoete aardappel
Bereidingswijze voor 4 personen
Schil de zoete aardappelen en snijd de spitskool in reepjes. Kook de aardappelen en de spitskool in 20 minuten gaar. Maak de zoete ui schoon en snijd in halve ringen…
Lees meerHertenbiefstuk met knolselderijpuree
Bereidingswijze voor 4 personen
Schil de aardappelen en de knolselderij en snijd ze in stukken. Kook de aardappelen samen met de knolselderij in ongeveer 20 minuten gaar…
Lees meerWitlofschotel met ham en kaas
Bereidingswijze voor 4 personen
Schil de aardappelen en kook ze in ongeveer 20 minuten gaar. Giet ze af. Voeg de crème fraiche en de boter toe, breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat en stamp het geheel tot een puree…
Lees meerStudio Switch
Studio Switch
Rendierhei 3, 5685 HS Best
Studio Switch | Rendierhei 3, 5685 HS Best | 0499 310 600 | info@studioswitch.nl