0499 310 600 info@studioswitch.nl

Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, acne, littekens, kalknagels, pigment, couperose, medische peelings en natuurlijke facelift behandelingen.

De huidtherapeuten van Cosmetique behandelen op meer dan 150 locaties in heel Nederland, ook bij ons in de studio in Best. Net als het Ministerie van Volksgezondheid willen zij de kwaliteit van laserbehandelingen waarborgen. Daarom worden alle behandelingen uitgevoerd door kwaliteit geregistreerdekwaliteisregister paramedici paramedische specialisten (huidtherapie is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34).

Alle huidtherapeuten hebben de opleiding HBO Huidtherapie voltooid en afgesloten met een beproefd onderzoek. Tevens zijn zij allemaal lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Om ervoor te zorgen dat zij met de beste huidtherapeuten van Nederland werken, volgen al hun huidtherapeuten o.a. maandelijkse trainingen van trainers uit het binnen- en buitenland. Door de deskundigheid van Cosmetique worden zij aanbevolen door menig huisarts, specialist en zorgverzekeraar.

Bij Cosmetique Totale word je altijd geholpen door een HBO geschoolde ennederlands vereniging huidtherapeuten kwaliteit geregistreerde huidtherapeut, zowel telefonisch, per e-mail, via de chat als bij alle behandelingen.

Cosmetique Totale werkt alleen met hoogwaardige medische apparaten en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. Al hun lasers hebben het CE en FDA certificaat op de apparatuur en zelfs op de behandeling. Ze gaan voor veiligheid en effectiviteit, want het gaat wel om jouw huid!

Omdat Cosmetique Totale aan alle wettelijke vereisten voldoet, kunnen zij ook op doktersvoorschrift werken en worden veel behandelingen door de zorgverzekeraars vergoed. Wil je een lijst waar alle zorgverzekeraars en vergoedingen op staan? Klik dan op vergoedingoverzicht 2016. Op deze lijst kun je zien waarop je recht hebt en wat andere zorgverzekeraars extra vergoeden.

Wil je direct een afspraak plannen voor 23 maart? Je kunt ons bereiken op 0499-310 600 of stuur een mail naar info@studioswitch.nl.