0499 310 600 info@studioswitch.nl
Ingrediënten
300 gram gegrilde rode paprika
300 gram prei, gesneden
400 gram linzen
300 gram koolvisfilet in blokjes
75 gram chorizo in blokjes
800 ml passata
3 tl oregano, gedroogd
500 ml water
1 el olijfolie
Bereidingswijze voor 4 personen
Verhit 1 eetlepel olie uit de pot met paprika’s in een soeppan. Laat de paprika’s ondertussen uitlekken in een vergiet. Bak de blokjes chorizo, oregano en de prei ongeveer 2 minuten op hoog vuur. Snijd de paprika’s in reepjes en laat de linzen uitlekken. Voeg de paprika, de passata, linzen en het water toe aan het chorizomengsel. Breng aan de kook. Laat de soep 8 minuten koken. Roer regelmatig. Snijd de vis in stukken en voeg toe aan de soep. Laat de soep nog 4 minuten koken en breng op smaak met peper en zout.
Serveer met 4 stukjes volkoren stokbrood met wat halvarine besmeerd.